Vynechání menstruace

Dobrý den, mám takový problém,asi před 4 týdny jsem měla s přítelem pohlavní styk s kondomem,jelikož prášky neberu,nevyskytl se žádný problém,kondom nepraskl ani nic jiného, ale už je to 13. den a menstruace pořád nikde,už se začínám opravdu bát. Pro jistotu jsem si dělala těhotenský test,který mi vyšel negativní,ale pořád mám strach. Po pohl. styku jsem byla 2 týdny nemocná a ohledně školy hrozně ve stresu,tak myslíte, že to má na to nějaký vliv? Děkuji za odpověď,hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, stres a vyčerpání mohou menstruaci oddálit. Proti těhotenství hovoří i negativní těhotenský test. Jistotu Vám však dá pouze vyšetření na gynekologii, v vyšetřením HCG z krve.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: