Vynecháni menstruace

Dobrý den, v únoru jsem prodělala samovolný potrat v 6tt těhotenství, dne 24.2. jsem byla na revizi. Po 6-tinedělí jsem byla u své dr. na kontrole (tou dobou už jsem měla první mentruaci po revizi za sebou), vše v pořádku a s příchodem druhé menstruace - 28.4. - jsem začala brát antikoncepci Lindynette. Beru pravidelně a nezapomínám :) Platíčko jsem dobrala 18.5., menstruace se nedostavila a tak jsem začala normálně brát druhé plato. Může se toto stát?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může se to stát. Nízkohormonální přípravky, což je i Lindynette, mohou u některých žen způsobovat výrazné zeslabení až i vymizení menstruačního krvácení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pšeničné klíčky
Články: Pšeničné klíčky
Pěstování obilnin provází...
Nebojte se kolonoskopie!
Články: Nebojte se kolonoskopie!
Kolonoskopické vyšetření...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic
Články: Rakovina plic
Rakovina plic je...
Porod do vody: lepší volba, či pouhý módní výstřelek?
Články: Porod do vody: lepší volba, či pouhý módní výstřelek?
Ženy dnes již aktivně mluví...
Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Články: Těžké nohy? Venotonika zlehčí váš krok
Pocit těžkých nohou obvykle...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x