Vynechání menstruace

Dobrý den, asi před 6-ti týdny jsem brala 2x antibiotika kvůli zánětu močového měchýře, po dobrání mi vynechala menstruace, což mi přišlo ještě normální, ale nyní mi vynechala menstruace po druhé. Je možné, že je to stále kvůli těm antibiotikům nebo by to mohlo být těhotenství i přesto, že beru antikoncepci?? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání antikoncepce dochází u některých žen k zeslabení až odeznění menstruačního krvácení. Avšak každopádně Vám doporučuji provedení těhotenského testu, může to být také známka těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: