Vynechání menstruace

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda mohu být těhotná. Je mi 19 let a pořád jsem panna(díky tomu, že mám moc silnou pannenskou blánu a budu muset zřejmě na zákrok) ,ale s přítelem jsme se cca před 3 týdny snažili o sex, jako první kluk se do mě dostal i když ne úplně,ale dostal. Po pár hodinách ze mě vyteklo i malinko krve, asi díky narušení pannenské blány. Panna,ale stále jsem,jelikož po dalších pokusech se do mě také nedostal úplně a všechno tohle je pro mě velmi bolestivé. Už mám zpoždění menstruace 9.den. Poslední 2 dny mám bolesti v podbřišku. Často je mi na zvracení, mám nevolnosti,jsem náladová a přecitlivělá. Dělala jsem si 2 těhotenské testy, ale vyšli negativní. I přesto mám stále tyto příznaky a menstruace se stále nedostavila. Moje otázka tedy je, zda je možné otěhotnět díky tzv.kapce lásky,, i přes všechny výše jmenované problémy. Mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud je nechráněný styk gravidita je možná, ale testy jsou spolehlivé, pokud menses nepřijde do týdne zopakujte test a navštivte gynekologii , mohlo by se jednat o hormonální problém. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: