Vynechání menstruace a negativní těhotenský test

Dobrý den, dnes je to již 10. den co jsem nedostala menstruaci, dělala jsem si těhotenské testy, ale byly negativní. Mám mírné bolesti v podbříšku, možná i pár dalších příznaků těhotenství. Beru vždy 2 plata antikoncepce najednou a pak mám 7 dní pauzu, je pravda, že je beru nepravidelně, ale vždy jsem měla max. 2-3 zpoždění, nikdy ne déle. Má doktorka mě řekla, že na ultrazvuku se to ještě nepozná a prášky mám brát dál. Pokud bych byla těhotná - nemůže antikoncepce dítěti uškodit? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i kdyby se následně potvrdilo těhotenství, nemusíte se obávat, že by tabletky nějak poškodili plod.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
negativni tehotensky test | Od: nikola | 12.3.2015 16:45
Dobry den chtela bych se zeptat nedostavila se mi
menstruace naposledy v lednu a odte doby nic muj lekar mi
rekl pouze ze mam zvetsenou delohu a sliznici ale plod
nevidi mohu byt tehotna a nebo mi prosim vysvetlete co to
znamena dekuji
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: