Vynechání menstruace při braná ha

Dobrý den,pravidelně beru antikoncepci a menstruaci v 7 denní pauze dostávám vždy pravidelně,teď se ale ms nedostavila,přišel jen hnědý výtok s jednodením zpožděním,který trvá už druhý den,občas jsou vněm malé známky krve. Ještě předtím než se dostavil výtok jsem měla bolest břicha jako před příchodem normální ms. Dělala jsem si již 2 těhotenské testy a oba negativní. Poslední styk s ejakulací do mě proběhl cca před 10 dny. Mohu být tedy těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita je při 2 negativních testech velmi nepravděpodobná pro jistotu si udělejte ještě jeden s odstupem cca 14 dní od posledního styku a bude li negativní pokračujte v užívání a teprve když by se nedostavila ani další menses normálně zajděte na vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: