Vynechání ms

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 2 dny jsem měla dostat MS, která se ovšem nedostavila, jinak ji i přes to, že neberu ant. mám přesnou na den. Dělala jsem si těhotenský test, ten mi vyšel negativní. V den kdy jsem měla MS dostat mi bylo špatně jako obvykle, ale MS se nedostavila. Myslíte, že je na test ještě brzy, popř. kdy si jej mám udělat znovu? Je možné, že jsem těhotná? S manželem se o miminko snažíme cca 3 měsíce. Velice Vám děkuji za Vaši odpověď!

Odpověď odborníka:

Záleží na tom,kdy by došlo k případnému oplodnění , test je positivní 5-6 den po koncepci, vyčkejte týden a zopakujte jej,pokud do té doby nepřijde menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x