Vynechání ms

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes je to již 10 den od vynechání MS, dělala jsem si 2 těhotenské testy v rozmezí 2 dnů a vyšli mi negativně, minulý měsíc jsem měla zpoždění o 5 dní, je možné že jsem těhotná, popř. kdy si mám udělat další test nebo mám zajít k lékaři (byla jsem tam před 14 dny). Velice děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Gravitest je positivní již 5-6 den po koncepci,na vašem místě bych jej ještě jednou s odstupem zopakoval a pokud by se nedostavila ani další menses, navštivte gynekologa. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: