Vynechani ms a nevolnost

Dobrý večer, poslední menstruaci jsem měla 22.8. 1.9. Jsem měla pohlavní styk, byl chráněný kondomem a k ejakulaci došlo mimo mě. Poté jsem brala antbiotika na zánět močových čest. Zpozdila se mi menstruace. Během následujících 14 dní po vynechani jsem si udělala 3 těhotenské testy. Poslední 2.10. Všechny byly negativní. Poté jsem dostala MS ale trvala pouze dva dny. Teď mám opět týden zpoždění. Od rána mám návaly nevolnosti. Chvíli je to lepší chvíli horší. Trvá to celý den. Chci se zeptat zda se mám obávat že by to mohlo být zpusobeno tehotenstvim. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý večer. V totmo případě mohu jen spekulovat a to Vám stejně nijak nepomůže. Udělejte si znovu močový těhotenský test, v případě nejasnosti navštivte gynekologa, který odběrem krve definitivně rozhodne, zde se o graviditu jedná či ne.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: