Vynechání periody

Dobrý den, užívala jsem antikoncepci Jeanine několik let a rozhodla jsem se, že to zkusím bez ní.. řekla jsem to svému lékaři a nic proti neměl, jen říkal, že než si na to zvyknu, můžu mít menstruaci nepravidelně.. nevím, jestli jsem od té doby měla 3 nebo 2 menstruace, ale dostavily se vždy jen s několikadenním zpožděním.. poslední menstruaci jsem měla 15. května, což znamená, že další bych měla mít kolem 12. června, ale nedostala jsem to.. 20. června jsem měla pohlavní styk a jsem si na 99 % jistá, že těhotná být nemůžu, ale i přes to mám neskutečný strach, stále jsem to nedostala.. u lékaře jsem byla a dostala jsem injekci, která mi zřejmě měla menst. vyvolat.. mám počkat do konce měsíce a potom se uvidí, jak to bude probíhat dál.. myslíte si, že můžu být těhotná? děkuji za Váš čas..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veru! Pokud jste měla pohlavní styk, pak těhotenství vyloučit nelze. Na druhou stranu je zcela běžné že po vysazení HAK trvá i dlouhé měsíce, než si tělo vzpomene na svůj cyklus.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x