Vynechání pilulky

Dobrý den,potřebovala bych poradit.Je mi 26 let a antikoncepci beru od 14 let. Menstruaci mám pravidelnou. Pilulky beru vždy pravidelně a pečlivě.Ted jsme měla rodinné problémy a bohužel jsem byla,tak vystresovaná,že jsem si 2 dny pilulku nevzala.Měla jsem myšlenky jinde.Stalo se mi to poprvé...Byla to 8,9 pilulka na platíčku. (jedná se o uterý,středa),ve čtvrtek sem si toho všimla a antikoncepci užívám dál.Ale včera jsem měla pohlavní styk..Bojím se,že můžu být těhotná.. Nemůžu si to dovolit,kariéra je přednější...Někdo mi radí,že když už antikoncepsi beru,tak dlouho,že se to stát nemůže,jiní mě straší,že už jsem určitě těhotná... Poradíte mi prosím... Jinak beru Sunia,jestli Vám to pomůže... Děkuji za odpověd...

Odpověď odborníka:

Gravidita se nedá vyloučit zvláště pokud jste vynechala 2 tbl. pokud by se menses nedostavily udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: