Vynechání pilulky

Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva a bohužel jsem si 14 pilulku (2.týden) zapomněla vzít a vzala jsem si jí až o den později... společně s 15.pilulkou (tak jak je v návodu).V tento den jsem měla i pohlavní styk. Zajímalo by mě jestli se opravdu mám řídit tím, že to je 2. týden, když je to takhle na přelomu? Dále se chci zeptat jestli jsem tedy chráněná jak tvrdí příbalový leták a jestli pro jistotu nemám vzít raději Postinor? Děkuji za zodpovězení dotazu.A.

Odpověď odborníka:

dobrý den,.nemyslím si,že byste mohla otěhotnět, ale 100% odpověď vám nedám. postinor bych si sama nevzala.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x