Vynechání pilulky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné že otěhotním, když jsem si zapomněla vzít 1. tabletku Minerva po vynechání. Bylo to tak tak o těch 12 hodin. V brožurce píšou, že je to nejvíc rizikové. Týden před vynecháním jsem měla s partnerem nechráněné soulože. Myslím, že by to mělo být v pořádku, ale beru to vážně, tak se raději ptám, mám zajít za gynekologem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z předchozích souloží určitě neotěhotníte, pokud jste brala tabletky pravidelně. Nyní používejte raději ochranu na cca 10 dní.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: