Vynechání pilulky a tzv špinění!!

Dobrý den chtěla bych se zeptat beru triregol antikoncepci a když jsem začla brat asi 7 pilulku opoměla jsem jednu piluku a po té po dvou dnech jsem začala tzv,špinit a špiním stale mám jětě dobírat dvě pilulky.Chci se zeptat zda dobrat a udělám pauzu a pokračovat v nasazení dalšího balení nebo navštívit lékaře.Bolesti žádné nemam akorat to obtěžuje .Děkuji za odpovět.Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doberte platíčko, udělejte pauzu, a začněte s užíváním nového platíčka. Lékaře navštěvovat není třeba. Případně vylučte těhotenství provedením těhotenského testu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x