Vynechání pilulky azalia

Dobrý den pane doktore, zapomněla jsem užít jednu pilulku antiko. Azalia. Tuto antiko. beru, protože kojím. Pilulku jsem si vzala asi 10 hodi a 15 min poté, co jsem měla prášek ve správnou dobu vzít. Vím , že v návodu je, že pokud pilulku vezmu do 12 hodin, riziko otěhotnění zde není. Přesto se Vás ptám, zda je to 100%ní, taky manžel byl celkem nervózní, když jsem mu to řekla. Děkuji moc. S pozdravem. Eva

Odpověď odborníka:

Pokud nebyl překročen limit 12 hodin nemusíte mít obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: