Vynechání pilulky minisiston

Dobrý den, beru HA Minisiston, beru pravidelně pilulky vždy v 20h večer, jenže jsem zapomněla a vzala jsem si až po 6h ráno, čili 10h potom. Byla to 7.pilulka v 1.týdnu. Chtěla jsem se zeptat, zda je nutné se chránit např. kondomem, nebo jsem pořád chráněná před otěhotněním. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud není prodleva delší než 12 hodin je antikoncepce spolehlivá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: