Vynechání pilulky ve 3.tydnu

Chtela bych se zeptat, zda je velká pravděpodobnost otěhotnění, kdyz jsem zapomněla užít 19.pilulku z plata(sobota) a v neděli jsem mela nechráněný styk. Pilulku jsem si vzala az potom i s tou 20. Takze jsem tu sobotní vzala az po 24 hodinách. Nevim zda je lepsi si ted udelat 7denni pauzu a počkat na menstruaci, nebo pokračovat v dalším platu. Dekuju moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Milá Katko, účinek antikoncepce ve vašem případě snížen není, takže riziko otěhotnění je mizivé. Můžete si udělat pauzu na menstruaci, nebo můžete pokračovat dalším platíčkem pokud jste zvyklá na dlouhý cyklus. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: