Vynechání první tabletky antikoncepce

Dobrý den, paní doktorko, nněkolik let beru HA, poprve nyni se mi stalo, že po 7 denní pauze jsem si zapomněla vzít první tabletku a vzala jsem ji az následující den. Během teto doby jsem mela nechraneny pohl. styk. Jaka je tedy pravděpodobnost otěhotnění? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doporučuje se použít po dobu ještě 10 dní ještě kondom ,pokud by menses nepřišly i když to není příliš pravděpodobné udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: