Vynechání stolice

Dobrý den, mám 3 měsíčního chlapečka, který je od narození krmen odstříkaným MM a dokrmován Nutrilonem (tak 2x denně). Je to tak 14- dní, kdy nekakal každý den. Bolesti žadné nemá prdne si a jde na stolici tak za 3 dny. Chtěla jsem se zeptat zda je to normální. Je možné, že se kvalita mého mléka změnila? Když dříve takové problémy neměl? Na váze příbývá - při porodu měl 3,60 a teď ve třech měsících má 5,90. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hano! I když lidé mají různá střeva a různé trávení, tudíž i různé vyprazdňování, nemyslím, že by u tříměsíčního dítěte byla běžná stolice jednou za tři dny. Vezměte vzorek v plíně i s díttětem k pediatrovi a proberte to s ním. Je nějaký důvod, proč dítě nekojíte klasicky a proč už v tak nízkém věku dokrmujete, i když máte mléko?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: