Vynechání stolice

Dobrý den, mám 2,5měsíční holčičku a moc Vás prosím o radu, zda je normální, že už přes 36hodin neměla stoličku. Do té doby kakala téměř při každém papání (tzn. cca 3hodiny),kromě noci a teď najednou vůbec.Zatím nevypadá, že by ji to nějak vadilo,ale stejně mám strach, zda není něco v nepořádku. Je plně kojená. Moc Vám děkuji za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Šárko! Asi jste již zjistila, že nemá smysl se obracet na internetovou poradnu v akutních záležitostech... Pokud se něco děje s dítětem, vždy raději konsultujte pediatra, byť po telefonu. Zpoždění stolice nemusí nic znamenat, zvláště, je-li dítě zjevně spokojené. Pokud se stolice nedostaví ani další den, nebo bude dítě mít bolesti, doporučuji kontrolu pediatrem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x