Vynechání tablety

Dobrý den, při prvním dnu menstruace jsem začala nově použivat HA dle navodu, po třetí tabletě jsem ale vynechala 2 dny a měla jsem styk je riziko že otěhotním když šlo o první měsíc užívání HA?

Odpověď odborníka:

Ano, riziko tu je, že otěhotníte, doporučuji po zbytek cyklu používat kondom, další tablety již neberte. Pokud by se pak nedostavila menses, udělejte si těhotenský test. Nezačínejte užívat další platíčko, pokud si nebudete jistá, že nejste těhotná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: