Vynechání tablety

Dobrý den, antikoncepci jsem měla brát v 7 hodin ráno, ale zapomněla jsem na to a vzala jsem si ji cca 19:20. S partnerem jsme měli pohlavní styl ale neudělal se do mě. Je nějaké riziko že můžu být těhotná?A jak dlouho bychom neměli mít pohlavní styk aby nebylo riziko otěhotnění? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Je li prodleva delší než 12 hodin je gravidita možná, bylo by vhodné do konce cyklu použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Chcete být zdraví? Zapomeňte na cukr – oslabuje imunitu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte si bolavými zády kazit těhotenství! Víme, co zabírá
Některé léky mohou zhoršovat zrak
Články: Některé léky mohou zhoršovat zrak
Snad každý lék někdy může...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jezte vlákninu, přinutíte tak zánět k ústupu
Články: Jezte vlákninu, přinutíte tak zánět k ústupu
Vyšší konzumace vlákniny má...
Jarní únavu zkrotí homeopatika!
Články: Jarní únavu zkrotí homeopatika!
Mnoho lidí se na přelomu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: