Vynechání tepu

Dobrý den. Můj problém je, od dítěte mám nízky mnohdy neměřetelný tlak. Před 14 dny mi byla zjištěna Borelioza 1. Mám ATb na 3 týdny. Nebylo mi z nich dobře, jsem slabá točí se mi hlava. Lékařka mi ATB vyměnila , ale při měření tlaku opět nízký ,zjistila vynechání tepu. Při opakování budu poslána na EKG. Čím by to mohlo být a je to nebezpečné ? Mám před maturitou a nemohu školu zanedbávat. Prosím poraďte. Přikáním se k alternativní medicíně pokud možno. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nízký tlak není moc dobře léčitelný, pouze režimová opatření- dostatek tekutin, vyvarovat se dlouhému stání, stávat pomalu. Vynechání tepu může být způsobeno Boreliózou, zatím bych se tím neznepokojoval. Nepravidelný tep mají občas všichni lidé, ve vašem věku je nepravděpodobné, že máte onemocnění srdce. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: