Vypadáváni vlasů

Dobrý den.Před půl rokem jsem byl přeléčen na boreliozu antibiotiky doxibene,po dalšim odběru krve byli stále testy na borelie v krvi pozitivní.od té doby mám neustále vypadávání vlasů vlasové pouzdra jsou zbarvené do černa jako spalené.Můžé to být temito bakteriemi způsobeno děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je, nicméně bude příčina pravděpodobně někde jinde (reakce na léky, "otrava" chemikáliemi atd.). Doporučoval bych tedy kompletní vyšetření u lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: