Vypadávání vlasů

Již delší dobu si žehlím vlasy. Asi před týdnem začali dost vypadávat. Je nějaká šance, že vypadané vlasy dorostou? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Káťo,
o patologické vypadávání vlasu se jedná, pokud vypadne za den více, než 100 vlasů. Je to Váš případ? Ono se to totiž může opticky, zvláště, pokud jsou dlouhé, zdát, že jich je více.
Jinak Vám vlasy nepochybně znovu dorostou, ale raději omezte veškeré úpravy na nutné minimum, ke zvážení je i vlasy zkrátit k "odpočinutí". Pokud by se problém nezlepšil, navštivte kožního lékaře.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
VLASY | Od: alena | 28.7.2016 22:36
Bohuzel Belohair nepomaha ani jine produkty injekce do vlasate casti nic, sampony,vitaminy tricholog, nikdo nevi proc mi vlasy padaji mam uz polovinu vlasu pryc a stale padaji nove nerostou nevim uz co mam delat
reagovat
re:VLASY | Od: uLékaře | 1.8.2016 10:18
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: