Vypadávání vlasů

Dobrý večer.Dcera (má 10 let) je14 dní po operaci ušních boltců.Začaly ji hodně padat vlasy.Oper.byla v lok.anest.Jizvu ji čistím peroxidem.Prosím poraďte, čím to může být.Děkuji.

Odpověď odborníka:

S operací boltců tento stav může mít jen souvislkost stresového působení, což by jistě rychle oeznělo se zhojením rány. Jist bude na místě vyetření na kožním oddělení.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: