Vypadávání vlasů

Dobrý den, mám sníženou funkci štítné žlázy a beru Letrox 75. Nemám pocit, že by mi celkově více vypadávaly vlasy než před tím, ale na levé straně se mi začal dělat tzv."kout" . Prostě na jedné straně v přední části o vlasy přicházím. Ještě mě napadla jedna varianta - bolí mě již delší dobu na té samé straně zub a také klíční kost. Může to být způsobené, vč.těch vlasů zánětem v těle (zubu)? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Ano, výpad vlasů, pokud je asymetrický, může spuviset se zánětem v těle, rozhodně je třeba tento zdroj odstranit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Články: Žloutenka v rodině – všichni do karantény?
Bílé stěny, postele, pláště...
Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Články: Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Přijít o nenarozené miminko...
Trvalé následky klíšťové encefalitidy dávají zabrat
Články: Trvalé následky klíšťové encefalitidy dávají zabrat
Klíšťová encefalitida...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Itálie, Španělsko, Řecko: víte, co musíte udělat před dovolenou?
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Články: Bolest břicha po jídle? Na vině může být slinivka!
Běžné zažívací obtíže lidé...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: