Vypadávání vlasů

Dobrý den, pokud mi padají i malé, centimetrové vlásky musí nutně jít o androgenní alopecii, nebo může být problém i jiného hormonálního charakteru? Domnívám se, že vlasy mi začaly vypadávat po nasazení antikoncepce, vystřídala jsem jich několik a při každé vlásky padaly, nyní jsem bez HA a doufám ve zlepšení. Myslíte, že je to možné?

Odpověď odborníka:

Výpad vlasů ve vašem případě může být i jiného původu, ale pokud pozorujete jednoznačnou souvislost s antikoncepcí, pak jediné řešení je - žádnou neužívat, případně zkusit tu s antiandrogenním efektem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: