Vypadávání vlasů při plánovaném těhotenství

dobry den mohu se zeptat jestli muzu pouzivat minoxidil na vypadavani vlasu pri planovanem tehotenstvi nebo poradite mne co mam uzivat.sem uz stoho nestastna a strihat se nechci dekuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že minimálně do otěhotnění ho používat můžete. Ale bylo by vhodné provést celkové vyšetření k vyloučení vnitřní příčiny - hlavně když plánujete těhotenství ( štítná žláza apod.).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: