Vypadávání zubů

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemůže pětiletého syna nějak ohrozit uvolněný zub před vypadnutím. Mám obavy, jestli se s ním nemůže třeba udusit, pokud by zub vypadl třeba v noci...Děkuji mnohokrát za odpověď!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den Marcelo! Možnost že by u vašeho synka došlo k uvolnění a následnému vdechnutí zubu ve spánku je velmi nepravděpodobná, stoprocentně vyloučit ji samozřejmě nelze. Pokud se bude zoubek dlouho jen kývat a stále se mu nebude chtít vypadnout, je možné nechat ho odstranit u stomatologa. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Podezřelé krvácení může být příznakem hemofilie
Články: Podezřelé krvácení může být příznakem hemofilie
Hemofilie nejčastěji vzniká...
Artróza
Články: Artróza
Artróza, lidově „revma...
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: