Výpadek paměti

Dobrý den. Už asi půl roku mě často bolí hlava ať už se jedná o bolest za očima nebo na spáncích a nebo bodává bolest hrůzně po hlavě. Je to s nejspíš od páteře. Chodil jsem na rehabilitace a tam mi řekli že bolesti jsou od páteře jenže mi to nepomohlo a bolesti přetrvávají ikdyž v menší míře. Chci navštívit neurologa, ale mám dotaz co se týče výpadku paměti po alkoholu. Jsem víkendový uživatel alkoholu. Jenže poslední dobou mám o dost menší výdrž v alkoholu a když jsem už opilý často mi vypadne paměť, že vůbec nevím co se děje a vzpamatuju se až ráno po probuzení. Můj dotaz je jestli ty bolesti hlavy a výpadky paměti nejsou spojeny s nádorem v mozku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kdyby byl v mozku přítomen nádor, výpadky by jste měl kontinuálně a nebyly by vázány na konzumaci alkoholu. To, že stačí menší množství alkoholu abyste byl rychleji opilý je známka závislosti na alkoholu. Doporučuji vynechat alkohol z životního stylu.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: