Výpadek paměti ve 20ti letech

Hezký den. Předem děkuji za odpověď a za čas, který mi budete při psaní odpovědi věnovat. Je mi dvacet let, studuji, přivydělávám si jako servírka. Trpým zánětem štítné žlázy a používám Letrox 50 (již druhým rokem). Nedávno jsem u sebe zpozorovala jisté znepokojující věci. Občas neudržím rovnováhu a mám výpadky paměti a to už vůbec nemluvím o tom, že nedokážu přijít na ta správná slova. Například když s někým mluvím a chci mu něco říct, najednou "puf" a už nevím o čem jsem mluvila nebo si nedokážu vzpomenout na obyčejná slova při konverzaci. Napadlo mě, že to může být těmi prášky, ale beru je už dva roky a nic takového se u mě neukázalo za tu dobu. Ještě jednou moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemyslím, že Letrox je příčinou. Spíše jde o projev přetaženosti nebo stresu. Podobně se také mohou manifestovat nejrůznější neurotické poruchy. Doporučuji navštívit neurologa.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: