Výpadky paměti

Dobrý den, už po několikáté se mi s mámou stalo, že jedna z nás udělala něco, co si hned vzápětí nepamatuje. Bohužel nevíme která, vždy se kvůli tomu dohádáme. Bojím se, že by ale mohla mít pravdu a já udělám něco, co si za pár vteřin nepamatuju a jsem jistá, že se to nestalo. Je mi 23, studuju medicínu, babička z tátovy strany měla nádor na mozku, trpím zhruba s frekvencí jednou za 10 dní silnou bolestí hlavy v oblasti frontálního laloku, po užití jednoho, příp. dvou Ibalginů bolest většinou poleví. Bylo by vhodné zajít na neurologii nebo jsou to jen přehnané obavy? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte dlouhodobé bolesti hlavy, je neurologické vyšetření vhodné. Ale mozkový nádor se nedědí, takže nějakou větší obavu asi mít nemusíte. Poruchy paměti mohou být i z vyčerpání, nervozity apod. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Od rozšířených žil k neplodnosti?
Články: Od rozšířených žil k neplodnosti?
Křečové žíly často obtěžují...
Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Články: Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Většina léků má kromě...
Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: