Vypalování papily

V pátek mi byla vypalovana papila u nervů mezi dvěma zuby.doktorka rrkla ze to bude tak týden citlivé.ale celý víkend to dost bolí.dávám si paralen ale nevím zda k to vážně normální aby to tak bolelo?

Odpověď odborníka:

Bolestivost může být, je to velmi individuální vjem. Zkuste paralen v dávce proti bolesti, tedy 1000 mg, pokud nemáte k léku žádné kontraindikace. Pokud by se Váš stav nelepšil, přidaly by se nějaké komplikace (teplota, zarudnutí, zhoršení charakteru bolesti apod.) navštivte znovu lékaře na kontrolu. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x