Vypínající sérum na poprsí

Dobrý den, potřebuji zpevnit pokožku poprsí a objevila jsem vypínající a zpevňující sérum (výrobce Talika). V popisu výrobku uvádějí toto: "Komplexní přípravek, který prsa vypne, zpevní a dodá jim na objemu. Prsa tvoří proměnlivé množství tukové tkáně, která jim dodává tvar a objem. Díky výtažkům z kůry keře mukul, který je po tisíciletí používán v indickém ajurvédickém lékařství, dokáže Bust Serum zvětšit objem tukových buněk v podkoží, a tím i objem prsou. Klinické testy prokázaly zvětšení prsou o jednu velikost u 80 procent žen za šest týdnů." Tento výrobek by mně svým popisem vyhovoval, ale trochu se obávám zmíněného zvětšení objemu tukových buněk; zda vlivem účinků séra, a tudíž i růstu tukových buněk nemůže nastat nějaká "neplecha" uvnitř prsu. :) Nebo jsou tyto zázračné účinky séra nesmysl? Pokud budete moci na můj možná malicherný dotaz odpovědět, moc Vás o to prosím, příp. příp. prosím doporučení jiné kosmetiky týkající se mého dotazu. Děkuji. Jana

Odpověď odborníka:

Bohužel podle mých zkušeností jsou vesměs tyto výrobky spíše vyhazováním peněz, neslyšela jsem o tom, že by nějaká zevně použitá látka dokázala zmnožit tukovou tkáň. Zpevnění a vyplnění podkoží by se dalo docílit použitím frakčního laseru,který stimuluje novotvorbu kolagenu a dalších podkožních substancí. Informujte se v nějakém laserovém centru.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: