Vypití hodně tekutiny a vstřebání antikoncepce

Dobrý den, každý den ve 23:30 zapíjím antikoncepci klasicky čistou vodou nebo šťávou..Po tom co jsem včera zapila antikoncepci sklenicí vody jsem hned na to vypila další tři sklenice vody..měla jsem hroznou žízeň. Ovlivní vypití hodně tekutiny vstřebání antikoncepce? Děkuji za odpověď S pozdravem, Jana

Odpověď odborníka:

Neobávejte se, neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: