Výplach čelistního kloubu

Dobrý den,jsem objednaná na výplach čelistního klounu.Kdy se do kloubu vpraví dlouhá injekce,kloub se pročistí.Po zákroku je prý nehybná polovina obličeje dočasně,mám z toho strach,co když ten obličej po injekci zůstane ochrnutý,je tam nějaké riziko.Předm dkuji za odpověd,Vaši radu si vezmu k srdci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko je nějaké vždy, ale to existuje, i když si jen vyjdete na procházku do parku. Nebojte se, kloub a jeho okolí bude při výplachu znecitlivěn a riziko trvalého ochrnutí je minimální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: