Výplach pochvy v těhotenství

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vám položila dotaz. Bylo mi doporučeno provádět si ve 3. trimestru výplachy pochvy Rosalginem. Bohužel při manipulaci s Irigátorem jsem párkrát do pochvy nasála jen vzduch. Nemůže to miminku nějak ublížit? Pokud by se mi dovnitř dostala nějaká vzduchová bublina, nemůže "něco"ucpat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto se nic nemůže stát, jen buďte opatrná, ať si nástavcem neporaníte čípek. Je více prokrvený v těhotenství, mohla byste drobně zakrvácet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: