Výplň

Dobrý den, Chtěl bych se zepat, mam vyplň na stoličce(pres měsíc určitě). A všiml jsem si, že reaguje na studené a pri tlaku na ní jí cítím. Je to něco akutního co bych měl řešit(pohotovostxobjednání cirka měsíc)?Obávám se zánětu a ztráty zubu,ale na druhou stranu jsem byl v pondělí na preventivní prohlídce ( kde mi byly udělány i malé rengenové snímky), ale na nic jsem upozorněn nebyl, že by bylo špatně.Velmi děkuji za pomoc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, citlivost zubu na chlad a skus může u hlubokých vyplní přetrvávat někdy i několik měsíců. Pokud by se citlivost zvyšovala je vhodné zub důkladně vyšetřit v opačném případě se není čeho obávat. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: