Výpotek v oušku

dobrý den, ráda bych získala konzultaci k problému mé dcery (2roky a 8měsíců). Dle zprávy od našeho ušního lékaře nám bylo doporučeno vzhledem k dlouhodobé anamnese vhodná EAT a paracenteza s odsátím, případně gromety. Laicky mi bylo vysvětleno, že se jedná o odsátí tekutiny a vložení tělíska do ouška. Údajně dcera na jedno ouško neslyší. Bohužel to nedokáži poznat a dle lékaře mu to ukazuje přístroj. Má prý příliš plochou křivku. Chtěla bych se zeptat, co si o tom myslíte, kam bychom mohli popř. s dcerou na konzultaci (jsme z K.Varů) a zda-li je tento výkon nutný? Bohužel nám situaci komplikuje mé těhotenství. Termín porodu mám za 5 týdnů. Vyšetřená nosní mandle je celkem drobná, ale bohužel rýmu máme takřka celý rok. moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se, že ke konzultaci tohoto problému nejsem zcela vhodná osoba, měli byste se obrátit na specialistu - tedy na ORL lékaře. Pokud jste z Karlových Varů, můžete zkusit např. Fakultní nemocnici v Plzni (377 402 248), kde je i lůžkové oddělení, nebo ambulanci v Nemocnici Kadaň (474944433).

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x