Vyrastky pri predkozke a na okraji zaluda

Dobry den, uz dlhsie mam tieto vyrastky pri predkozke a na okraji zaluda tiez. je to neskodne? da sa to odstranit? dost skaredo to vyzera :/

Odpověď odborníka:

Nejspíše jde jen o zbytnělé papily, méně pravděpodobná jsou virová kondylomata. Odstranění u kožního lékaře je možné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: