Vyrážka

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat,kdy od rizikového sexuálního chování bych si měl nechat udělat venerologické vyšetření,aby byly nemoci průkazné?

Odpověď odborníka:

Asi by bylo vhodné testoval pohlavní choroby po 4 týdnech o rizikového styku.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: