Vyrážka

Dobrý den, asi před 10ti dny se mi na penisu obevil puchýř, z počátku jsem to moc neresil , ale když uz to po týdnu ošetřování obyčejnou mastí nemizi, začínám být skeptický, jelikož mi přijde naopak výraznější a nemizi . Napadá mě , ze bych to mohl mít z toho když jsem asi před 8 týdny jsem měl nechraněný styk a objevily se mi na rtech takové žluté puchyre. Myslíte, ze bude stačit když si koupím framikoin, nebo si s tím mám raději někam zajít ?

Odpověď odborníka:

Může jít o bakteriální impetigo, Framykoin by pomohl, ale bez receptu ho nedostanete.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: