Vyrážka

Mam dotaz jsem v 39 tydnu tehotenstvi a udelalo se me na chodidle vis.foto.uzivala jsem 3 mesice prednison.je to svedive a udelaji se puchyrky a vytece voda.nemuze to uskodit diteti a co si na to muzu dat?

Odpověď odborníka:

Vyrážka na patě by neměla mít na těhotenství vliv, ale bohužel vám nemohu odpovědět kompletně, protože neznám vaše veškeré potíže. Pokud jste užívala Prednison, což je imunosupresivum, tak určitě byl indikován na nějakou přesnou diagnozu. Nevím dávku Prednisonu. Tento lék může vyvolávat řadu i nežádoucích účinků a vaše vyrážka může souviset s počáteční diagnozou. Určitě bych vámi navštívila ošetřujícího lékaře a poradila se tam, neboť on má veškeré potřebné informace. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: