Vyrážka

Dobrý den.V den odběru krve na hiv testy jsem po těle měla vyrážku jménem pityriasis rosea gibert.Vyrážka se mi na těle objevila týden před odběrem.Mohla tato vyrážka nějak ovlivnit vytváření protilátek na hiv nebo zakrýt hiv pozitivitu? Děkuju za odpověď.Eliška

Odpověď odborníka:

Dobrý den Eliško! Přítomnost vyrážky u vás HIV pozitivitu zakrýt určitě nemohla. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Na hluboké proleženiny pomůže HemaGel
Články: Na hluboké proleženiny pomůže HemaGel
Proleženiny. Strašák všech...
Hořčík pomáhá zlepšovat stav atopického ekzému
Články: Hořčík pomáhá zlepšovat stav atopického ekzému
Koupání v solném roztoku z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: