Vyrazka

Dobry de.Posledni dobou po sexu mi na penisu naskacou cervene pupinky,taky mam svedeni a mirne opuchlou predkozku.Uzivam uz rok prasek Milurit muze se reakce projevit i po tomto prasku a nebo je to nejaka kvasinkova nemoc na moji strane a nebo partnerky.Muzete mi poradit cim to mam mazat ,vzdy tak po trech az ctyrech dnech to zmizi,to nemam partnerku doma tak neprovozuji sex.Dekuji za odpoved .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není dobré cokoliv aplikovat na tak delikátní oblast, jako je penis a žalud, jen tak "od boku", proto bych vám doporučovala návštěvu urologa. Provede podrobný pohovor, oblast prohlédne a udělá event potřebné testy /stěry na kvasinku nebo jiné event. agens/. Doporučí určitě i vyšetření partnerky, ona může mít gynekologický problém, který se po sexu přenáší na vás a potom je potřeba obě léčení sladit a navzájem korigovat. Jinak byste si předávali infekci jako u ping pongu pořád dokola. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kolonoskopie se nemusíte bát
Články: Kolonoskopie se nemusíte bát
Poslal Vás lékař na...
Homeopatika pro těhulky: těhotenství a příprava na porod
Život po odstranění prsu
Články: Život po odstranění prsu
Odoperování části nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Články: Snižováním tlaku ve spánku lze předcházet diabetu
Budete-li užívat léky na...
Krev ve stolici? Příčin může být celá řada
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: