Vyrážka 5 týdnů po nechráněném styku - hiv?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se u mě nejedná i HIV vyrážku. 5 týden po nechráněném pohlavním styku se mi objevily pupínky (vypadají jako kousance od komára, ale nejsem si jistá). Objevily se mi ve čtvrtek (tedy 16.5.)...byly na nohou. Další se objevily 12.5 a jsou na lopatce. První dny jsou velmi výrazné a pak mizí. Přikládám v příloze foto. Děkuji!

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně jde o kopřivku, o nákazu HIV se jednat nebude.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x