Vyrážka

Nedavno jsem psala a posílala foto vyrážky, kterou mám již delší dobu.Minuly týden jsem navštívila dermatologa a ten mi opět předepsal Beloderm, i když jsem mu říkala, že jsem ho již používala, ale nepomohl mi.Na další kontrolu mám přijít až za měsíc, pak prý kdyžtak vezme krev.Tak by mě zajímal Váš názor, zda se raději nemám obrátit někam jinam.Prikladam fotku beder a lokte . Děkuji za odpověď. P.

Odpověď odborníka:

Tak to ještě zkuste,,, Uvidíte, když budete poctivě mazat, jak bude vyrážka vypadat. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Články: Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Američtí vědci objevili...
Obézní ženy mají nižší šanci počít dítě
Články: Obézní ženy mají nižší šanci počít dítě
Neschopnost počít dítě má...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
Články: Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
To, že pro zvýšení šancí na...
I jedlými houbami se lze otrávit
Články: I jedlými houbami se lze otrávit
Houbaření je sice český...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x