Vyrážka a slevajici se skvrny se svedenim

Chvíli jsem přemýšlel a do které kategorie napsat dotaz..protože příznaků je více a vzájemně se prolínají. U mého přítele se po prodělaném psych problémů zhoršila vyrážka..krupice se svěděním na předloktí..na brise a na bocich ...občas na místech které se spoti... A nebo se objeví velké vystouplé slite rudé skvrny které hodně svedi...a jdou i velikosti 10/20 cm...Hledala jsem Info a vše vypadalo na atopický exem..Ale objevily se další příznaky..Závratě s motanim hlavy..polesti v podbřišku...chytání se rukou v tříslech po prodělaném orgasmu..mozna i bolesti varlat...občas prodělané mocove problémy...krev ve stolici..zvětšování uzlin na krku po konzumaci kyselých jídel...bolesti v bederní oblasti..bolesti kloubů...hlavně kolen...Trochu jsem pátrala po netu a docela to sedí na chlamydie infekci..S přítelem se nedá na toto téma moc dobře komunikovat...nic mu neni a on je přece zdraví..a to odejde....trvá to bohužel už od dubna a vše se zhoršuje...odmítá sex a svádí to na změnu myšlení...a prodelany psych problem...že má už jiné priority...ale můj pocit je.že ma zdravotní problémy a nehodlá si je přiznat..Fotku bohužel nemám....předem děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den,sama tušíte, že je to vše trochu podivné.Bez validní komunikace s pacientem se těžko lze pohnout dále.Snažte se ho přesvědčit k návštěvě lékaře, kterému by důvěřoval.V této fázi jsou úvahy o původu problémů čirou spekulací.

MUDr. Jindřich Lahovský
MUDr. Jindřich Lahovský

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Ordinace pro alergologii a lékařskou imunologii, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: