Vyrážka a strach z hiv

Rad bych se zeptal,pred 6 tydny jsem mel chraneny pohlavni styk,bohuzel se behem stalo ze praskl kondom a ja si toho vsiml az bylo po vsem.celych sest tydnu se pozoruji a cekam zda se mi objevi symptom hiv a zatim nic,az dnes jsem objevil tyto skvrny ktere jsem tam rano nemel,myslite si ze jde o symptom hiv a zrejme je jeste brzo ale ma smysl jit na testy po tak kratke dobe?,predem dekuji za plnohodnotnou odpoved.

Odpověď odborníka:

Filipe,
Tyto skvrny téměř určitě projevem HIV nejsou. Otestovat se, bych vám zatím ještě nedoporučoval, vyčkejte alespoň 2-3 měsíce po rizikovém styku. Do té doby se vyhněte jakémukoliv nechráněnému sexu.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x